zaterdag 27 december 2008

dinsdag 23 december 2008

Het leggen van een link

Ik wil in dit bericht een aangepaste link naar Belgium Digital leggen....

DIT WORDT DE LINK



Als je een link wilt leggen, druk dan eerst op het wereldbolletje met het kettinkje.



Als je met VISTA werkt moet je eerst toestemming geven en daarna nog een keer op hetzelfde wereldbolletje met kettinkje klikken.



Ga naar je browser (buiten het blog dus), kopieer de adresregel of url, ook wel link genaamt, ga terug naar het blog en plak de regel in dit hulpschermpje. Je kunt gewoon plakken. De blauwe regel wordt vervangen voor de meer complete opdrachtregel. Voor de herkenbaarheid hebben ze het begin van de regel er al ingezet...



Eenmaal er ingeplakt, bestig dan de 'in te voegen link' met OK. Je zult zien dat hij dan de complete commandoregel in je bericht geplaatst heeft.



Staat hij niet op de goede plek binnen je tekst, dan kun je deze commandoregel opnieuw knippen en plakken op de goede plaats. Trek je niets aan van het naar de volgende regel gaan van een gedeelte van deze regel. In het bericht zie je daar niets van.



Eenmaal de commandoregel op de goede plaats, kun je de link een eigen naam geven zoals in dit geval met de woorden die ik hier heb toegevoegd. "HIER WORDT DE LINK" Let op dit moet dus echt tussen de twee haakjes (op de plaats waar hierna de puntjes staan dus: >...<



Ik wil in dit bericht een aangepaste link naar Belgium Digital leggen....

DIT IS DE DE LINK GEWORDEN

maandag 22 december 2008

Foto Kerstconcert 2008 AGK Puur Sangh



Gistermiddag was het dan zover! Het AGK Puur Sangh kerstconcert 2008. Aan het concert is menig oefenuurtje thuis en in de Klepel voorafgegaan, maar het resultaat mocht er wezen. Klik hier voor het interview van Ria Saanen (Eindhovens Dagblad) met dirigent Ad Broeksteeg.

Peter Maas en ik hadden afgesproken dat we vanaf het balkon van de kerk zouden proberen om een mooie groepsfoto te maken van het koor. We hebben ons opgesteld en zijn aan de slag gegaan.

In de eerste plaats waren we erg onder de indruk van de muziek. Heel stemmig. Echt een gebeurtenis om in kerststemming te komen. Het idee dat dit kerkstconcert echt de moeite waard is om naar toe te gaan, blijkt wel uit het groeiend aantal bezoekers. De kerk zat nagenoeg vol.

Met de huidige digitale fototechnieken zijn er allerlei mogelijkheden om foto's te verbeteren. Toch bleek het weer een hele uitdaging om er iets moois van te maken. Feit is dat het gebruik van een lange lens 200 mm x 1,4 of meer duidelijk betere resultaten op leverde als het gebruik van wat kortere lenzen.

Deze foto is gemaakt van twee foto's die aan elkaar zijn geplakt. Een meer volledig beeld van de opnamen treft u hier aan.

De mooiste foto's zullen op de volgende repetitieavond geprint aanwezig zijn. Belangstellenden kunnen dan intekenen.